Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A www.nasss.hu webáruházban rendelt terméket/termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A megrendelt és egyben készleten lévő termékek maximum 5 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.
A szállítási díj 1.200 Ft, 15. 000 Ft feletti termék megrendelés esetén ingyenes.

Szállítás futárszolgálattal:
A kiszállítást a FoxPost futárcég végzi automatáikba munkanapokon. Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, Viber üzenetben vagy SMS-ben és e-mailben értesítik a címzettet. A kiszállítás idősávját , pontos dátumát mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár cég hatásköre. Az üzenetben elküldött egyedi, csak a vásárló által ismert  nyitókóddal nyithatja majd ki az automata megfelelő ajtaját. A Viber üzenet/SMS tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető a kiválasztott automatából. Amennyiben a csomag, a futárcég által küldött határidőn belül nem kerül átvételre a vásárló által, abban az esetben a csomag visszaszállításra kerül. A visszaszállításnak és az esetleges újbóli kiszállításnak a díja a vásárlót terheli.

FIZETÉSI MÓDOK / SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK:

Előre utalással történő fizetés: A rendelés összértékét, szállítási költséggel együtt vásárló a webáruház által megadott számlaszámra banki átutalással fizeti ki. A közlemény rovatba a rendelésszám feltüntetését kérjük. A megrendelt termék/termékek, csak az átutalt összeg beérkezése után kerülnek kiszállításra. Amennyiben, az összeg 4 munkanap elteltével sem érkezik meg bankszámlaszámunkra, rendelése automatikusan törlésre kerül.